Přihlášení

Nemáte účet? Zaregistrujte se

0

Oblíbené produkty

Nemáte uloženy žádné oblíbené produkty.

0

Nákupní košík

Cart empty
Jsem prázdný

Billiani je jedním z lídrů mezi výrobci z oblasti Itálie, známé pod označením „triangolo della sedia", vyznačující se důkladným materiálovým zpracováním a zkušenostmi s výrobou židlí. Společnost se od svého vzniku v r. 1911 vyznačuje kombinací inovativního přístupu designérů s konzervativními prvky s důrazem na péči o kvalitu produktu.

Tři generace rodiny Billiani vytvořily dobré jméno společnosti, která v současnosti nabízí širokou paletu - židle, stoly a nábytkové doplňky vyráběné z rozličných materiálů s možnostmi úprav dle přání zákazníka (rozměry stolů, povrchové úpravy dřeva, čalounění do látky zákazníka). Flexibilita produkce je spjata s její spolehlivostí potvrzovanou certifikáty CATAS.

Představte si nedělní odpoledne strávené s dobrou knihou v pohodlném křesle! Křesla známé italské firmy Billiani v sobě kombinují pohodlí, krásu a kvalitu použitých materiálů. Hodí se do obývacích pokojů domácností, ale i kancelářských prostor. Mohou ozdobit hotelové recepce nebo stylové restaurace a pizzerie. Inspirujte se nápady italských designérů a pořiďte si křeslo Billiani.

  • 0 produktů
  • 0 kategorií
Produkt
Cena

Můžeme vám pomoci něco najít?